Уеб дизайн

Уеб студио Абидос предлага уеб дизайн, използвайки най-нови графични и технологични стандарти в интернет. Ние се стремим клиентите ни да получават творчески и гъвкави решения при изграждането и проектирането на техните уеб сайтове и уеб приложения.

Като наш клиент ние ще Ви предложим професионални консултации и разработка, подчинени на няколко основни понятия:

  • Визуална ефективност
  • Структуриран дизайн
  • Функционалност
  • Динамично съдържание
  • Анализ на използването

Нашите решения винаги са в съответствие със спецификата на вашия бизнес. Ние ще Ви помогнем, събирайки всички важни и полезни данни:

  • Услуги и/или продукти, които са Ви необходими.
  • Целите пред Вашите нови или подобрени уеб сайтове.
  • Желаните функционалности на Вашия уеб сайт.

 

КАК ПРАВИМ БИЗНЕС

Клиентите ни са разделени в две основни групи:

  • Онези, които са достигнали до извода, че уеб сайтът е необходимост и търсят професионално изпълнение, проектиране и анализ;
  • Тези, които имат конкретна цел, която искат да постигнат с развитието на техния уеб сайт. Тези цели биха могли да бъдат създаването на нов дизайн, цял нов сайт или оптимизация на съществуващ сайт в търсачките;

ОБСЪЖДАНЕ

Бизнес процесът започва с обсъждане на вашите нужди и съществуващата среда и решения в интернет. По време на тази фаза, ние ще формулираме бизнес предложение, ще конкретизираме необходимостите, желанията и възможностите за развитие.

БИЗНЕС ПРЕДЛОЖЕНИЕ

След обсъждане на всички важни аспекти на уеб сайта с клиента се създава бизнес предложение. В този документ ще очертаем нашето решение за вашите бизнес нужди. Офертата ще включва фиксирана цена за всеки компонент, както и очакваното време, необходимо за създаването му. Също така предлагаме гаранция за поддръжка за всички наши проекти.

ИЗПЪЛНЕНИЕ

Работният процес е видим за Вас и участието Ви в него е повече от добре дошло. Можете да следите работата в нейния прогрес и да бъдете уверени, че полученият продукт ще отговаря на всички ваши нужди и изисквания.

ПРЕДАВАНЕ НА ГОТОВИЯ ПРОДУКТ

Със завършването на вашия проект и вашето одобрение работа ни е приключила, но ние все още сме тук за вас. Предлагаме гаранция за поддръжка, атрактивни оферти за маркетинг и оптимизация за търсачки (SEO) за вашия уеб сайт.

Ние се придържаме към единните стандарти на W3C за качествен код и Web 2.0 стандартите за уеб дизайн. Уеб сайтовете, създадени от нас, са с добре структуриран код, модерен дизайн и високо качество на оптимизация в търсачките

Развитието на висококачествен уеб сайт с атрактивен дизайн и добра функционалност е първата стъпка за постигането на целите Ви в Интернет.